Snabba kundlösningar från ScandiTools

För nästa exakt 2 år sedan öppnade ScandiTools i Danmark. Och för en månad sedan öppnade det svenska kontoret i Landskrona.- Det tar alltid ett tag att känna av marknaden. -Men nu rullar det på även i Sverige.

-Vi utgår bägge från vår hemstad eftersom både jag och Dick är från Landskrona. Säger Roger.
Sedan kontoret i Landskrona etablerades har ScandiTools även fått in en fot i Sverige.
Företaget satsar på ett brett program och har nu fått agenturen för Tunit och Bassewitz.

Tunit och Bassewitz var leverantörer som Alfa Tool hade tidigare så dom kände Dick och Roger sen flera år tillbaka.

Tunit har ett mycket högkvalitativt program av borr till bra priser som dom kommer att använda sig av. Och från Bassewitz så kommer bl.a. skivfräsar i olika modeller. Därtill kommer såklart hela ScandiTools egna standard sortiment.

-Det är en stor fördel att ha ett samarbete med dessa företag.- Då kan vi saluföra ett komplett program med solida verktyg. Säger Dick.

Närhet till kunden är det som ScandiTools vill jobba med. Så att kunden känner sig trygg och vill komma tillbaka.

En stor fördel med ScandiTools omslipsprogram är att dom har kontroll på hela kedjan. Från leverans till slipning och beläggning i egen ugn.–Det krävs för att kunna vara en snabb och effektiv leverantör. Säger Dick som jobbat med omslipning i över 20 år.
Verktygen skickas til Landskrona för kontroll och sen direkt till sliperiet i Köge. Utlevaransen går direkt till kund från sliperiet för att spara tid. Det krävs att man har koll på logistiken när dom lovar 5 dagars tillverkning för special och 10 dagar för omslipning. Många företag jobbar med så korta ledtider att det är dagar som räknas. Och det vill Scanditools vara lyhörda för. -Vi ska göra allt för att optimera och kostnadseffektivisera kundens tillverkning. Säger Roger
ScandiTools köper också all hårdmetall av bästa HM kvalitet från en och samma leverantör. Detta för att undvika ojämn kvalitet på slutprodukterna.

-För kunden handlar mycket om att våga prova. Det är som att äta en skumtomte. Efter en beställning så vill man bara ha fler. Skrattar Dick som älskar Julen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here