Denna APP som först och främst är avsedd för smarta telefoner, hjälper användaren att bestämma skärdata för alla tänkbara operationer inklusive fräsning, svarvning, borrning, gängning och upprymning.

Dormer Pramets nya kalkylator APP finns nu tillgänglig för nedladdning.

Genom att lägga in olika parametrar, såsom verktygsdiameter och materialtyp kan användaren snabbt och enkelt bestämma de optimala förutsättningarna för en effektiv maskinkörning. Man kan navigera igenom ett stort antal parametrar och få fram beräkningen, bara genom att svepa på skärmen, däribland får man fram kraftbehov, vridmoment och skärandetid.

APP:en finns på 18 språk, och speciella preferenser finns som tillval, såsom metrisk eller tum.

Denna APP är ett värdefullt redskap för ingenjörer och operatörer inom industrin. Ladda ner den gratis från iTunes eller Google Play.

För mer information besök vår hemsida www.dormerpramet.com, eller kontakta Ditt lokala Dormer Pramet säljkontor.

Fotnot:

Dormer Pramet erbjuder ett mycket brett produktprogram av roterande- och vändskärsverktyg för borrning, fräsning, gängning och svarvning för verkstadssektorn. Ett utvecklat nät av över 30 försäljningskontor servar mer än 100 marknader runtom i världen. Dessa stöds av toppmoderna produktionsenheter i Europa och Sydamerika och ett globalt distributionsnätverk.

Utgivet av:

Dormer Pramet AB
Box 618
301 16 Halmstad
Tel: +46 (0)35 16 52 00
www.dormerpramet.com
Kontakt: 

Helene Bengtsson
Chef Kundsupport, Dormer Pramet
E-mail: helene.bengtsson@dormerpramet.com
Tel: +46 (0)35 16 52 09

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here