Haas UMC-750SS femaxlig fleroperationsmaskin i universalmodell – Super Speed

 

Haas Automation utökar sin serie av fleroperationsmaskiner i universalmodell med UMC-750SS – en Super Speed-version med höga prestanda och hög hastighet för snabb maskinbearbetning av femsidiga (3+2) och simultana femaxliga detaljer.

UMC-750SS är en femaxlig fleroperationsmaskin med 40-kona, ett arbetsområde på 762 x 508 x 508 mm, 30,5 m/min rapids plus ett snabbt integrerat trunnionbord med dubbla axlar. Maskinen har en direkdriven spindel som ger 15 000 varv/minut, en snabb sidomonterad verktygsväxlare för 40+1 verktyg, plus Haas Automations kraftfulla programvara för höghastighetsmaskinbearbetning.

 

UMC-750SS har ett trunnionbord med rullar/kam med en matarhastighet på 150 grader/sekund. Detaljerna kan positioneras snabbt i praktiskt taget valfri vinkel för femsidig (3+2) maskinbearbetning eller fullständig simultan femaxlig rörelse vid komplex kontur- och maskinbearbetning. Trunnionbordet ger +110 och -35 graders lutning och 360 graders rotation för utmärkt verktygsfrigång och stor detaljkapacitet, och bordet på 630 x 500 mm har T-spår i standardmodell och ett precisionsslipat pilothål för mångsidig fixering. UMC-750SS har dynamisk arbetsstyckeskompensering och reglering av verktygets mittpunkt. Standardutförandet innefattar Haas Automations trådlösa och intuitiva Probing System.

Maskinen har en direktdriven spindel på 15 000 varv/minut som drivs av ett vektordrivsystem på 22,4 kW som ger 122 Nm skärande vridmoment. I Haas inlinesystem kopplas spindeln direkt till motorn vilket sänker värmeutvecklingen, ökar kraftöverföringen, och ger ytor med mycket hög kvalitet.

Det finns även många högproduktiva tillval för modell UMC-750SS, inklusive ett transportband för spånor, system för frammatning av kylvätska med högt tryck genom spindeln, utökat programminne och mycket mer.

Om du letar efter en snabb femaxlig lösning som förkortar uppsättningstiderna, ökar noggrannheten och förstärker effektiviteten behöver du inte leta längre. UMC-750SS från Haas är svaret. Mer information hittar du påwww.HaasCNC.com.

För ytterligare information var vänlig kontakta:

MBMC – International Press and Publicity

+44 (0)1603 283 601

press@mbmc-uk.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here