Jet-Flex AB i Bredaryd är ny Generalagent för ERMAKSAN Laser & plåtbearbetningsmaskiner

Ermaksan har varit representerade på den Svenska marknaden i över 10 år med ca 200 sålda Kantpressar & Gradsaxar , När Ermaksans Exportchef Ersin Yildiz önskade ny representant i Sverige valde de Jet-Flex AB som Generalagent då han ansåg att vi hade bäst kompetens och lång erfarenhet av plåtbearbetningsprocesser samt att vi redan i dag säljer Vattenskärmaskiner från TKW och andra maskiner.
Ermaksan som är en av världens största maskintillverkare inom plåtbearbetningsmaskiner är beläget i Bursa Turkiet , Företaget som är familjeägt har tillverkat maskiner sedan 60-talet har över 700 anställda på över 100000 kvm fabriksyta ,de tillverkar över 3000 maskiner årligen och har under 2014 påbörjat en tillbyggnad på 8000 kvm för att enbart tillverka Laserskärmaskiner.
Ermaksans maskinprogram är brett med Fiber & Co2 laserskärmaskiner, Plasmaskärmaskiner, Kantpressar i alla storlekar, Gradsaxar och stansmaskiner och även specialanpassade maskiner.
Vi känner oss både stolta och trygga med att sälja deras maskinprogram som borgar för en hög kvalitet och mycket bra backup med service och starka garantier, och vi levererar nu vår första sålda Fiberlaser & Kantpress till ett företag i Västergötland säger VD för Jet-Flex AB Göran Andersson.
I Juni kommer En 4 KW Fiberlaser med automatladdning och avplockning för obemannad körning samt en Speed-Bend Kantpress till Jet-Flex AB, där vi kommer hålla demo-körningar och visning.

Se mer på www.jetflex.se www.ermaksan.com.tr www.ermaksantv.com.tr

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here