Mycenter-HX250iG sätter en ny standard i branschen med sina kompakta yttermått, snabba verktygsväxlingar och möjlighet till svarvfunktion i fjärde axeln.

”Kitamura har mångårig erfarenhet av horisontalmaskiner och ett program från små till riktigt stora modeller. Redan 1981 blev Mycenter H300 en succe som sedemera blev basen för hela modellprogrammet” Vi på Edströms är glada över att representera en tillverkare med så lång erfarenhet av maskiner som efterfrågas av den Svenska marknaden.

Länk till Kitamura Mycenter-HX250ig
https://www.youtube.com/watch?v=oAVk9Pu2-Uc

Mycenter-HX250iG APC har med sina 10 palletter och kompakta format möjligt att ta obemannad produktion till en helt ny nivå.

”Kitamura har mångårig erfarenhet av egenutvecklade maskiner och FMS system med fokus på obemannad bearbetning. Redan 1985 kunde Kitamura erbjuda maskiner som kunde utrustas med 120 palletter” Vi på Edströms är glada över att representera en tillverkare med så lång erfarenhet av maskiner som efterfrågas av den Svenska marknaden.

Länk till Kitamura Mycenter-HX250ig
https://www.youtube.com/watch?v=JghjScKLDhg


Henrik Olsson
Edströms Maskin AB

Edströms är ett familjeägt företag med 70 års erfarenhet av att förse den tillverkande industrin med service, maskiner och verktyg och förnödenheter. Vi är idag verksamma i Sverige och Dannmark med en filial i Göteborg.
Edströms är ett stakrt team med ett gemensamt mål: DIN BÄSTA AFFÄR.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here