Nu introducerar Ehn & Land Diedron, en av de främsta leverantörerna i Europa när det gäller filtrering och rening av både emulsioner och skäroljor. Deras flexibilitet och enkelhet ligger i linje med vad kunder efterfrågar. Diedron kan leverera allt från enkla mobila- till kundspecifika lösningar. Det kan vara system för en eller fler maskiner samt större centralsystem.

För mer information kontakta:
Mikael Bergh, produktchef Ehn & Land
Tel: 08-635 34 73
Mobil: 070-598 05 82
mikael.bergh@ehnland.se

 

Under drygt 65 år har familjeföretaget Ehn & Land varit en av de ledande leverantörerna av högteknologiska maskiner, verktyg samt utbildning och eftermarknad till nordisk verkstadsindustri. I samarbete med de främsta tillverkarna kan vi erbjuda ett unikt och innovativt produktsortiment inom våra konceptområden Slipning, Svarvning/Fräsning och Verktyg.

Ehn & Land är i hög grad ett kunskapsföretag som, tack vare våra medarbetares kompetens och erfarenhet samt vårt fokus på mervärden, garanterar optimala och lönsamma lösningar för varje kund. Vår verksamhet präglas av högsta möjliga servicegrad från tillgänglighet och korrekta leveranstider till snabb underhållsservice.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here