Från och med den 1 januari 2014 fungerar Bromi gruppen AB som generalagent för OKK. OKK är en av de större japanska maskintillverkarna med fokus på avancerade fleroperationsmaskiner. Huvudsakligen produceras 5-axliga vertikala fleropar och horisontella fleroperationsmaskiner. En mängd olika storlekar samt maskinkoncept finns att tillgå.

BROMI GRUPPEN´s VD Martin Paland säger att man under 10 års tid har haft kontakt med OKK och imponerats av maskinernas specifikation och prestanda.

– Nu är tiden mogen för Bromi gruppen AB att ta hand om deras produkter då det finns en tydlig efterfrågan för tekniskt avancerade fleropar. Vidare understryker, VD, Martin Paland att det krävs en stark organisation som klarar att hantera service och försäljning av dessa. Detta var något OKK snabbt insåg när de besökta våra tre fullserviceanläggningar i Alingsås, Arlöv och Värnamo.

– Vi har ju faktiskt genom förvärvet av Maskinplus AB (f.d. SAJO) själva varit en tillverkare av horisontella fleropar något som imponerade på OKK´s Europachef Mr Takahiro Kawano.

BROMI GRUPPEN AB’s kunderbjudande omfattar enbart ledande maskinleverantörer inom skärande bearbetning såsom Brother, Citizen (Miyano), EMCO, Mecof (EMCO group) och OKK.

4_2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here