Öppet hus med 3D-skärning

3D-vattenskärning med ByJet Flex, bockning med nya lilla Xpert 40, optimering av skärplaner med hjälp av ByOptimizer: detta får besökarna vara med om på öppet hus hos Bystronic Scandinavia den 23 april.

Bystronic Scandinavia bjuder in till öppet hus vid democentret i Rosersberg utanför Stockholm. För första gången presenterar Bystronic ByJet Flex vattenskärmaskin med 3D-skärning. ”Med ByJet Flex kan vi nu erbjuda en mångsidig och flexibel lösning”, säger VD Camilla Montén. ”Våra kunder kan köpa en ByJet Flex för 2D-skärning nu och sedan kan de köpa till ett eller två skärhuvuden för 3D senare.”

 

En annan nyhet som presenteras är den lilla, snabba kantpressen Xpert 40. ”Vi låter våra gäster testa själva på vårt öppna hus – den här maskinen är blixtsnabb och mycket lättanvänd”, säger Camilla Montén. Med start i april kommer Xpert 40 att åka på Road show i Skandinavien. Det finns två ytterligare kantpressar i democenter: Xcite och Xpert 150, den senare med en helt ny design.

Bystronic visar också de senaste maskinerna för laserskärning, den mycket populära BySprint Fiber 6 kW och ByAutonom. Den revolutionerande nya online-tjänsten ByOptimizer visas också i drift och Bystronic vill gärna diskutera med besökarna hur de kan spara material och pengar med en enkel knapptryckning. Anmälan till öppet hus registreras på www.bystronic.se.

För mer information, vänligen kontakta:

Bystronic Scandinavia AB: Camilla Montén (VD). camilla.monten@bystronic.com

Bolagsfakta:
Bystronic Scandinavia AB grundades 1989 och är Bystronicgruppens försäljnings- och servicebolag för Norden och Baltikum. Bystronic är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning och erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system. Bystronic står för tillförlitlighet, hög prestanda, innovationer, kostnadseffektivitet samt användarvänligt handhavande.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here