Logiskt och enkelt gränssnitt

Gränssnittet i pekskärmen gör det enkelt att lägga in kommandon, parametrar, funktioner och programsekvenser. Logiken i gränssnittet är optimerat så att knapptryckningarna är så få som möjligt. De fysiska funktionsknapparna kan man programmera så att de innehåller de funktioner som man använder ofta. Det gör hanteringen både snabb och enkel.

Smart Pendant har också ett nytt revolutionerande koordinatsystem, Smart Frame, som stödjer robotförflyttningar via rotation och lutning. En ytterligare funktion är att Smart Pendant kan, med hjälp av ett gyro, ta hänsyn till sin position i förhållande till roboten. Det är Smart Frame som ser till att koordinaterna blir rätt. Smart Pendant är tillgänglig för vår senaste generation av styrsystem, YRC1000.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att få mer kunskap om olika sätt att programmera robotar, collaborativa applikationer, svetsrobotar eller smarta robotfunktioner? Tveka då inte att ta kontakt med oss via Niklas Richardsson, niklas.richardsson@yaskawa.eu.com, telefon 0480-41 78 01. På www.yaskawa.se och www.motomanrobot.se berättar vi mer om effektiv automation med hjälp av våra robotar.

YASKAWA Nordic AB

Box 504
385 25 Torsås
Telefon 0480-41 78 00
www.yaskawa.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here