Okuma Europe GmbH, europeisk representant för den internationellt kända CNC-maskintillverkaren, har bekräftat att de kommer att delta i EMO Milano 2021. Branschevenemanget för maskin- och verktygstillverkare kommer att äga rum 4 till 9 oktober 2021 på Rho i Milano. Okuma kommer att använda detta tillfälle för att presentera flera spännande nya utvecklingar under temat ” Feel the Magic of Okuma”. Det blir världspremiär för det nyutvecklade MA-600HIII för högpresterande bearbetning.

”Vi ser verkligen fram emot att äntligen kunna träffa och hälsa på nya samt befintliga kunder personligen och ge dem råd om de optimala lösningarna för deras produktionsutmaningar”, säger Norbert Teeuwen, VD för Okuma Europe GmbH. ”Vid detta tillfälle kommer vi att presentera flera mässnyheter samtidigt, som kommer att höja våra kunders produktion till en ny nivå.” Under temat ”Feel the Magic of Okuma” kommer företaget att presentera bland annat många innovativa verktygsmaskiner med nya speciella utvecklingar – och en riktig världspremiär.

Världspremiär: Ny fleroperationsmaskin för högpresterande bearbetning

Okuma presenterar nu den första höjdpunkten för mässbesökare: Företaget firar en världspremiär på EMO Milano med den nyutvecklade horisontella fleroperationsmaskinen MA-600HIII. Tack vare optimerade funktioner möjliggör den här medlemmen i den beprövade MA-H-serien den största möjliga automatiserings- och störningsfria robotdriften. MA-600HIII är också imponerande med ännu snabbare processhastigheter, maskinprestanda och precision. En nyutvecklad universalspindel används bland annat för att uppnå detta. Dessutom bidrar MA-600HIII med sin speciella ”ECO Suite”, energisparande system, till mindre energiförbrukning och minskad miljöpåverkan. Detta gör det möjligt för maskinen att uppfylla alla krav för processäkerhet och måttnoggrannhet, särskilt inom bilindustrin, jordbruk eller vid tillverkning av byggmaskiner och järnvägsdelar.

Fler Okuma-höjdpunkter kommer

”Under de kommande veckorna kommer vi att ge ytterligare glimtar av våra mässhöjdpunkter”, säger Norbert Teeuwen. ”Jag kan redan nu avslöja att det kommer en europeisk premiär och en banbrytande ny utveckling.”

Mer information om de utställda maskinerna och deltagandet vid EMO Milano 2021 kommer att meddelas på www.okuma.eu.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here