För andra gången ställer Absolent ut på AMB i Stuttgart som är en av världens fem största metallbearbetningsmässor. Vartannat år står mässan värd för över 1 450 utställare från hela världen och den senaste utvecklingen inom verktygsmaskiner, precisionsverktyg och metallbearbetning visas. År 2016 lockade mässan nästan 90 000 besökare.

I år kommer Absolents monter att innehålla både nyheter och kända Absolentprodukter. Kompetent personal kommer att finnas på plats för att svara på alla frågor du kan ha om oljedimma och modern oljedimfiltrering.

”Tyskland har visat sig vara en mycket framgångsrik marknad för oss när det gäller att ställa ut på mässor. Det här är vår andra gång på AMB och 2017 ställde vi med stor framgång ut på EMO i Hannover. Båda tidigare mässorna resulterade i att flera nya, viktiga kontakter kunde knytas och förde även med sig nya kunder till Absolent. Vi hoppas att det här året kommer bli lika framgångsrikt och ser fram emot att dela vår monter med alla besökare under mässan! Välkommen till vår monter! säger Annika Sedwall, Global Commercial Director på Absolent AB.

För mer information om AMB; https://www.messe-stuttgart.de/en/amb/

Datum: 18-22 sep
Monternummer: A76
Hall: 8

Absolent AB har etablerat sig som en framstående och kompetent leverantör av filter för oljerök, oljedimma och stoft. Vi erbjuder kvalitet och kunskap med stort fokus på innovation och kundanpassade lösningar. Företaget är en del av Absolent Group AB, noterat på Nasdaq Stockholm First North.­­

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here