Edströms Maskins representant i Norrland, Peter Åkerström, här tillsammans med VD Henrik Olsson

Med ambitionen att arbeta mer omfattande i Sverige har Edströms Maskin nu rekryterat två nya stjärnskott, för att komma närmare kunderna i stora delar av landet. De nya säljarna Peter Åkerström och Filip Magnusson kommer ta sig an marknaderna i norra respektive södra Sverige.

Nu har företaget rekryterat två nya toppsäljare som kommer arbeta med maskinlösningar utspritt i landet. Filip Magnusson påbörjar sin anställning den 14 september och kommer bearbeta delar av södra Sverige. I Norrlandsdistriktet befinner sig Peter Åkerström, som påbörjade sin anställning som maskinsäljare den 16 augusti. Skellefteåbon har tidigare arbetat som verktygssäljare men kände sig motiverad att prova något nytt.

– Jag var redo för en ny härlig utmaning när jag tog mig an jobbet som maskinsäljare. Hittills känns det jättebra, säger Peter.

I det nya jobbet är Peter ofta iväg på kundbesök för att göra nya affärer. Enligt honom är det fördelaktigt att ha fysiska möten och något som han uppskattar.

– Kundkontakten är väldigt rolig, i och med att man får äran att träffa så många olika typer av människor, säger han.

Att Edströms Maskin arbetar mer omfattande i Sverige och nu även etablerar sig i Norrland är positivt och något som kunder efterfrågat. Nu kan företaget leverera effektiva maskinlösningar på plats – även till norrlänningarna. – Vi har sett att det finns ett stort behov av våra produkter här uppe. Så det ska bli både kul och inspirerande att möta dem, avslutar Peter.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here