Presentationen vid mässan betonar sambandet med naturens skapandekraft

München, 17 juli 2017 – Även detta år är Hoffmann Group en av utställarna vid EMO-mässan i Hannover i Tyskland. Företaget kommer att använda sin slogan ”Innovative by nature”, och finnas på mässan mellan 18 och 23 september. De senaste produkterna för professionell bearbetning visas upp i monter D14 i hall 3. Några höjdpunkter som är värda att notera är ett antal verktyg som visas upp för första gången: koniska cylinderfräsar, borrar ur produktfamiljen GARANT MasterSteel, nya mikrofräsar plus den helt nya konturmätaren GARANT CM1.

Hoffmann Group vill genom sin slogan ”Innovative by nature” betona sambandet mellan dess teknologi och naturens skapandekraft – med fokus på företagets löpande målsättning att lansera nya, högkvalitativa verktyg på marknaden inom ramen för premiummärket GARANT. Bland nyheterna märks en ny konisk cylinderfräs, som gör att en bättre ytkvalitet kan skapas och mängder av tid sparas genom toppmoderna fräsmetoder.

En annan ny produkt som Hoffmann Group presenterar på mässan är dess nya serie mikrofräsar. Dessa verktyg är perfekta för användare som behöver högsta möjliga formexakthet vid tillverkning av smådelar och miniatyrer, och är avsedda för bearbetning av aluminium och grafit.

Men det finns mer – Hoffmann Group visar även upp en ny borr med tre skär för professionell stålbearbetning, som har världens största L/D-förhållande. Den ingår i produktfamiljen GARANT MasterSteel, och är en spännande nykomling i företagets utbud av högverkande borrar som lanserades i fjol med GARANT MasterSteel FEED och SPEED.

Hoffmann Groups avdelning för mätverktyg kommer också att närvara med en annan innovativ produkt – den nya CNC-styrda konturmätaren GARANT CM1. CM1 är ett fantastiskt hjälpmedel i den lägre prisklassen, med otrolig rörelselängd på 190 mm. Samtidigt kommer besökare vid EMO 2017 givetvis att återigen kunna uppleva när bearbetning demonstreras live på nära håll i Hoffmann Groups monter.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here