GJS Verktyg öppnade sin webbshop under 2013, mycket har hänt sedan dess för företaget och e-handels framfart. I år har det största lyftet för shop.gjsverktg.se hittills gjort utifrån kundernas önskemål.

Under utvecklingen av den nya webbshopen har fokus legat på bli så användarvänlig som möjligt. Därför är webbshop byggd på en ny plattform som innebär en ny responsiv hemsida för att underlätta för mobila användare och göra det lättare för konsumenten att välja rätt produkt. Allt för att köpprocessen ska vara så enkel som möjligt.

– E-handeln är verkligen på stark framfart och utveckling går väldigt snabbt framåt, under fjolåret ökade tillväxten för e-handel med 19 procent. Detta gjorde att vi kände ett behov av att uppdatera vår webbshop för att underlätta för våra kunder, säger Andreas Järvstrand, marknadskoordinator på GJS Verktyg.

Under 2017 kommer GJS Verktyg utöka produktsortiment och fortsätta sitt arbete med att förbättra design som kommunicerar produktfördelar och produkternas användningsområden genom symboler och informationstexter, som används både på förpackningen och på webben.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here