Kvalitet, flexibilitet & leveranssäkerhet är bara några av ledorden för Gnosjö Plåtförädling! Där har man över 60 års erfarenhet av plåtförädling och verksamheten omfattar allt ifrån kompletta butiksinredningar till plåtdetaljer och andra tillbehör. Bockning, stansning, laserskärning, svetsning och CAD-ritning är några av de tjänster som erbjuds.

Idag är man 14 anställda och har en omsättning på över 30 miljoner kr. Gnosjö Plåtförädlings huvudsakliga verksamhet är kompletta butiksinredningar men de tillverkar också olika plåtdetaljer och tillbehör. Företaget verkar främst som en underleverantör till kunder som i sin tur arbetar mot slutkunder. Gnosjöandan är stark och man har ett nära samarbete med bygdens företag. För dig som kund betyder det kompetens och kapacitet samlat på ett ställe. Vid behov ombesörjs också hela projekt. Den moderna och till stor del helautomatiserade maskinparken består bland annat av CNC-styrda stansar och laserskärare. Gnosjö Plåtförädling investerar kontinuerligt i maskinparken för att alltid kunna säkerställa snabb leverans av högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar.

Adam Boberg, en av fyra delägare i företaget, säger så här om investeringen:
Vi har sedan tidigare fyra servoelektriska kantpressar, E-Brake, från Din Maskin (!) och det kändes självklart att investera i en femte när behovet uppstod. Alla på företaget kan köra maskinerna eftersom de är mycket användarvänliga. Elektriska maskiner är ju dessutom framtiden då det sparar miljön väldigt mycket. Att det sen är låga underhållskostnader på en E-Brake gör ju inte saken sämre!

Den servoelektriska kantpressen som man har beställt är en 35 tons 1,25 meters maskin i Ergo-utförande från SafanDarley. Det innebär att maskinen har en öppning i stativet för en fotpedal i specialutförande. Den har även ett justerbart fotstöd samt ergonomistol och bord. Kantpressen E-Brake har en servoelektriskt driven pressbalk med en extrem noggrannhet. De faktorer som gör så många kunder nöjda med sin E-Brake är bland annat dess tysta gång och exakthet i bockningsoperationen. Viktigt att nämna är att en E-Brake är fri från hydraulolja genom servodriften.

För ytterligare information om kantpressar, kontakta en säljare på Din Maskin, 0370-69 34 00 eller besök www.dinmaskin.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here