Med en ökad efterfrågan på precisionssvarvar som klarar de minsta toleranser, har SPINNER utvecklat en helt enastående CNC-svarv för att möta kundernas krav. Machine Bros presenterar nu för den svenska marknaden den senaste generationen av ultra precisionssvarv: MICROTURN-LTBS. En precisionssvarv med både B-axel och subspindel som med sin precision och komplexitet är ensam av sitt slag på marknaden. 

SPINNER har tillverkat maskiner sedan 1950 i Sauerlach-München i Tyskland. Årligen rullas 1000 CNC-maskiner ut från den egna fabriken där fokus på användarvänlighet, kvalitet och precision har byggt upp en trogen kundkrets som återkommande väljer tyska kvalitetsmaskiner från SPINNER. Genom det ständigt pågående utvecklingsarbetet där MICROTURN-LTBS Ultra-Precision Turn-Mill-Center är den senaste nyheten öppnas det även upp för nya marknader. Den lyckade kombinationen mellan en submicron precision-svarv och ett 5-axligt bearbetningscenter möjliggör produktion med högsta precision av arbetsstycket i en enda operation. De två identiska spindlarna, rörliga i X/Z-axeln körs av precisionsreperabiliteten vilket skapar förutsättningen för att uppnå extrema toleranser och mellan dessa spindlarna är tre verktygshållare strategiskt placerade, för snabb och effektiv bearbetning. 

Carl Backman, försäljning MachineBros;

 ”Det blir spännande att introducera denna komplexa maskin på den svenska marknaden då den vänder sig till en bred kundkrets och lämpar sig till allt från klocktillverkning till implantat för medicinskt bruk samt legotillverkning som kräver hög precision. Fördelen med att den kan köra hela arbetsstycket i en uppspänning ger stora möjligheter att effektivisera – och genom det spara tid och pengar. Dessa unika egenskaper gör att våra kunder på ett enkelt sätt kan ta sin produktion till nästa nivå, med hjälp av dess exakthet och effektivitet. I samband med detta lanserar vi även vår nya hemsida – där vi har fokuserat på våra samarbetspartners Spinner och Ermaksan.”

Ny hemsida;
https://www.machinebros.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here