Den legendariska maskintillverkaren Hüller Hille har tecknat exklusivavtal med NAJtech AB som från den 1 augusti är ny agent i Sverige. Avtal avseende försäljning av deras horisontella och vertikala fleroperationsmaskiner.

Hüller Hille GmbH, som är kända för sina stabila och kraftfulla maskinkonstruktioner, ingår sedan ca 2 år i Visionmax-gruppen, som investerat kraftfullt i bolaget för att ge support till deras fortsatta utveckling.

De välkända fleroperationsmaskinerna från Hüller Hille har sedan 1947 tillverkats i Tyskland och sedan 1994 sker tillverkningen i fabriken i Diedesheim.

”Jag har ju samarbetat med Hüller Hille sedan många år tillbaka, med undantag från de senaste 2 åren då de haft en annan agent, och känner väl till deras stabila maskinkonstruktioner och koncept. När de nu fått ny stabil ägare som investerat kraftigt i bolaget, ser jag också en god bas för vidareutveckling och nyutveckling av maskinprogrammet och vi kommer inom kort se nya intressanta modeller på marknaden”, säger Jan Wedar VD och ägare av NAJtech AB.

Kunderna finns inom bil- och lastbilsindustrin och deras underleverantörer av komponenter samt inom övriga verkstadsindustrin.

För mer information kontakta:

NAJtech AB
info@najtech.se
www.najtech.se

Om NAJtech

NAJtech AB samarbetar med ett antal välkända leverantörer och varumärken för verktygsmaskiner och tillbehör på den svenska marknaden. Leverantörerna finns uteslutande i Europa för att säkerställa en god och säker kommunikation med leverantörerna. NAJtech har mångårig erfarenhet från branschen och samarbete med välrenommerade kunder och leverantörer och har som ambition att hjälpa kunderna att hitta de optimala processerna och utrustningen för deras produktionsbehov.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here