Nami Lift har sedan flera år en hydraulisk stans-vinkelsax från Prima Power.
– Eftersom maskinen har fungerat bra och vi har haft ett fint samarbete med Din Maskin i Värnamo, var valet egentligen inte svårt för oss när vi beslutade oss för att investera i ny teknik, berättar Christoffer Nordholm, produktionschef på Nami Lift.

Den nya servoelektriska vinkelsaxmaskinen SGe 6 är en servoelektrisk stansmaskin samt vinkelsax med ett servoelektriskt drivsystem vilket gör att klipprörelsen utförs både snabbt och med hög precision. Detta optimerar produktiviteten. Integrerad automatisk laddning såväl som utmatning av detaljerna och skrot är standard. Maskinen har Beckhoff TwinCATstyrsystem.

Nami Lift startade 1944 med att tillverka traktorvagnar. Idag består tillverkningen av driftsäkra plattformshissar för inom- och utomhusbruk. Smidig person- och godsbefordran med lyfthöjd 0-13 meter. Produkterna är utvecklade efter höga kvalitetskrav med säkra konstruktioner och installeras enkelt tack vare en avancerad förmontering. Modellerna passar i alla miljöer även de med trånga utrymmen, och kan skräddarsys efter olika behov och önskemål. Med smarta funktioner, tilltalande utformning och en tyst, mjuk gång är deras hissar välkända och populära på marknaden. Alla hissar är lågfartshissar och är anpassade för rörelsehindrade. Därför passar de även bra som handikapphissar.

För att få veta mer om stans- vinkelsax från Prima Power, kontakta Din Maskin på 0370-693400 eller www.dinmaskin.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here