Ny produktkatalog från Dormer

Nu lanseras Dormers nya produktkatalog edition 2015, som innehåller mer än 450 produkter inom skärande verktyg.

Katalogen som ges ut vartannat år består av 560 sidor och innefattar ett antal nylanserade produkter såsom till exempel mer än 40 nya fräsar i solid hårdmetall, ett omfattande sortiment materialspecifika gängtappar “Shark Line” och en djuphålsborr som komplement till Dormers MP‐X produktfamilj.

Katalogen har denna gång tryckts i mer än 70,000 ex och på 21 olika språk.

Helene Bengtsson, Marknadskoordinator för Dormer Norden, säger: “Den senaste versionen av vår katalog följer en lång tradition inom Dormer att producera marknadsmaterial som skall vara enkelt och praktiskt för kunden att använda.

“I många årtionden har vi levt upp till vårt goda rykte att förstå kundens behov och att anpassa vårt support‐ och informationsmaterial efter kundens önskemål. Detta genom vår Product Selector, ett antal olika utbildningspaket, teknisk handbok, broschyrer och på senare tid också ett antal olika App:ar för mobil och läsplatta. Genom att erbjuda kunden detta supportmaterial så delar vi vårt kunnande på ett mångsidigt och tillgängligt sätt.

“2015 års edition av Dormerkatalogen är en ytterligare del av detta erbjudande.”

Ett antal kompletteringar av katalogen har gjorts efter feedback från kunderna, för att ytterligare underlätta för dem att använda den på bästa möjliga sätt. Dessa kompletteringar innefattar bland annat uppdaterade ikonbeskrivningar, en ny materialguide och en förbättrad teknisk del.

På nätet kommer kunden att få tillgång till en digital bläddringsbar katalog och pdf version att ladda ner. Detta ökar ytterligare flexibiliteten för användaren.

Under oktober har Dormer också lanserat en ny Toolbox App för mobil och läsplatta. App:en är en uppdatering av Dormers tidigare Thread size Calculator och innehåller nu ett antal användbara nyheter. Till exempel skjutmått, vattenpass, decibelmätare, dimensionskonverterare, flera språkversioner samt en förbättrad thread size kalkylator.

För ytterligare information om katalogen eller App:en gå in på www.dormertools.com. Om du önskar beställa en katalog, kontakta Dormer Kundsupport, tel. +46‐35 16 52 96 eller maila till dormer.se@dormertools.com.

Fotnot
Fusionen mellan Dormer Tools, producent av roterande skärande verktyg och Pramet Tools, producent och specialist inom hårdmetallverktyg, genomfördes under 2014. Det kombinerade produktprogrammet består nu av ett omfattande sortiment av roterande verktyg, vändskärsverktyg för borrning, fräsning, gängning och svarvverktyg för verkstadssektorn. Dormer tillhandahåller en omfattande försäljnings‐ och teknisk support som innefattar mer än 30 försäljningskontor och täcker fler än 100 marknader över hela världen. Dessa stöds av ultra moderna produktionsenheter i Europa och Sydamerika och ett globalt distributionsnätverk med fem strategiskt placerade centra.

Kontakt:
Helene Bengtsson
Customer Support Manager, Dormer Pramet
E‐mail: helene.bengtsson@dormertools.com
Tel: +46 35 16 52 09

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here