Den nya generationen för alla generationer

Lättare

Den nya finborrenheten EWD gör finarborrning till en barnlek: Den digitala displayen med en upplösning på 0,001 mm på diametern gör det möjligt att arborra extremt exakt utan nonie skala.

Snabbare

Säker förberedelsetid: Den stora displayen ger maskinoperatören möjligheten att justera snabbt och exakt. Beredningstiden kan reduceras med ca. 20 procent i jämförelse med analoga finborrenheter.

Säkrare

Med EWD finborrenhet minskas kassationen avsevärt: Tack vare den intelligenta elektroniken med automatisk avstängningsfunktion som automatiskt lagrar det senaste visade värdet och operatörs misstag kan elimineras. Utan att använda en Nonie skala kan du arborra hål med en noggrannhet av 0,001 mm på diametern

Kort om Kaiser

Kaiser AG är en Sweizisk tillverkare av aborrverktyg för både grov och fin aborrning. De har ett brett sortiment av standardverktyg, men tillverkar även specialverktyg. Kaiser är ett medelstort globalt företag som förknippas med verktyg av högsta nogrannhet och kvalitet.

Kaisers finborrenhet EWD kommer att visas på M.A.X.-mässan i vår monter A14:21 i Stockholm 18-21 mars.

Ravema är generalagent för KAISER och att ligga steget före är utmärkande för Ravemas sätt att arbeta. Vi bevakar marknaden intensivt, för att se till att de intressantaste verktygstekniska nyheterna införlivas i vårt sortiment. Och vi nöjer oss inte med enbart verktyget. Vi ger våra kunder rekommendationer om hela tekniken, från skärande verktyg till fastspänning samt alla typer av applikationer och förinställning. För mer info: Ravema AB, tfn 0370-488 00. www.ravema.se

EWD Gruppe_Original_2348

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here