I många år har OSG Corporation och Haimer Group haft ett globalt samarbete på viktiga marknader inom metallindustrin. Nu har OSG Scandinavia ingått ett samarbetsavtal med HAIMER om distrubition av HAIMERs produkter i Danmark och Sverige.

HAIMER, ett familjeägt företag och beläget i Igenhausen i södra Tyskland, är marknadsledande i Europa inom verktygshållare. Med 800 personer anställda världen över, varav 500 personer anställda på fabriken i Tyskland, har HAIMER en daglig produktionskapacitet på 4000 verktygshållare. Utöver ett omfattande sortiment av verktygshållare med högsta precision är HAIMER särskilt känd för 3D-Taster, krymputrustning samt avbalanserings- och förinställningsutrustning.

Härmed erbjuder OSG Scandinavia ett komplett sortiment av högteknologiska lösningar från den innovativa tyska tillverkaren som är känd för en mycket hög produktkvalitet. Synergin mellan OGSs och HAIMERs produktområden är uppenbar och ett väl fungerande samarbete är redan etablerat i andra delar av världen.

Därför gläder det oss att vi, nu också i Skandinavien, tillsammans kan erbjuda lösningar som ökar produktiviteten hos våra kunder.

Läs mer här

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here