Efter två lite märkliga år med pandemi så kan man konstatera att Partille Tool står stabilt. Vi har fortsatt haft bra utleveranser och bibehållna nivåer samt en försäljning som dessutom ökat under hösten. -Ja, vi kan konstatera att verkstadsindustrin gått väldigt bra under året, och det har påverkat oss positivt, säger Bo Blom. Nu förstärker vi dessutom på försäljningssidan genom att Bert Johannesson går in som delägare och ny VD i bolaget. Bo Blom som drivit företaget i 36 år, sedan 1985 kommer att arbeta kvar på bolaget även fortsättningsvis.

-Ja, det har varit många otroligt spännande år, där Partille Tool, som tidigare varit en mekanisk verkstad, omdanades till att bli ett av de mer namnkunniga agenturbolagen i branschen, säger Bo. Dessutom har vi företagets egenutvecklade produkter – Esset och PosiStop – som fortfarande exporteras till ett 20-tal länder runt hela jorden. Nu gäller det att satsa vidare och genom att göra den här förändringen förstärker vi inte minst på marknadssidan. Bert Johannesson är en känd profil inom branschen genom sina 17 år som agent för Nikken Scandinavia AB.

-Jag ser verkligen fram emot det här, ska bli riktigt roligt att få komma ut och presentera Partille Tools stora sortiment för våra kunder och återförsäljare, säger Bert Johannesson.

Nikken blir ny agentur!

Genom sitt långa engagemang som Skandinavien-representant för Japanska Nikken är Bert Johannesson, starkt förknippad med denna tillverkare. Många känner honom också som Mr Nikken. -Det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda alla Nikkens produkter även fortsättningsvis. Nu genom de många kunder och återförsäljare som finns hos Partille Tool.

Nikken erbjuder ett välkänt produktutbud i den absoluta toppklassen.
PosiStop, en av Partille Tools välkända produkter. Exporteras till ett 20-tal länder.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here