Den 26 maj presenterade Sandvik Coromant onlineversionen av sin affärs- och tekniktidskrift Metalworking World

 

Den tryckta versionen publicerades första gången 2004 och har sedan dess kommit ut tre gånger om året. Den nya onlineversionen kommer att använda erfarenheterna från det tryckta materialet och ge läsarna tillgång till mer regelbundna nyheter och artiklar på valfria stationära och mobila enheter. Läsaren kommer att hitta samma intressanta innehåll, med djupa tekniska artiklar och inspirerande reportage från hela världen.

 

Den nya onlineversionen kommer att uppdateras regelbundet med artiklar om den spännande framtiden inom tillverkningsindustrin, hur vi hanterar centrala tillverkningsutmaningar och inblickar i inspirerande projekt och lösningar. Framför allt kommer onlineläsaren att få ta del av historier om innovationer, människorna bakom dem och företag som banar ny mark inom tillverkning, samt analyser om hur nya tekniker och de senaste trenderna påverkar branschen i framtiden.

”Under de senaste åren har vi sett en ökning av tidskrifter på digitala läsenheter. Vår tidskrifts framtid känns spännande, med den interaktivitet som vi kan utveckla tillsammans med våra läsare”, säger Björn Roodzant, Vice President, Marketing and Communication.

Läs nu: sandvik.coromant.com/metalworking-world.

Sandvik Coromant
Sandvik Coromant är en global ledande leverantör av skärande verktyg, bearbetningslösningar och know-how till den metallbearbetande industrin.
Med omfattande investeringar i forskning och utveckling skapar vi unika innovationer och sätter nya produktivitetsnormer tillsammans med våra kunder.
Dessa inkuderar världens största bil-, flyg- och energiindustrier. Sandvik Coromant har 8500 anställda och finns representerat i 130 länder. Vi är en del av affärsområdet Sandvik Machining Solutions inom den globala industrikoncernen Sandvik.

Kontaktuppgifter:

Nikki Stokes – PR & Advertising, EMEA – Sandvik Coromant
Tel: +44 (0) 121 504 5422
Email: nikki.stokes@sandvik.com

Birgit Schöniger – Senior Account Manager – Pinnacle Marketing Communications, Ltd
Tel: +44 (0) 208 429 6554
Email: b.schoeniger@pinnaclemarcom.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here