Inspirerad av innovation och med erfarenhet baserad på 55 års historia, är SORALUCE världsledande inom fräsning, borrning och svarvteknik. Innovationerna ligger i framkant och många av de teknologier som driver verktygsmaskinsektorn leds av SORALUCE. SORALUCE flerfunktionsmaskiner uppnår högsta lönsamhet vid bearbetning av tekniskt komplexa delar, inklusive fräsning och vridning i en enda uppsättning.

SORALUCE presenterar på EMO 2017 den nya SORALUCE PXG-W, en ny gantry flerfunktionsmaskin med precision och mångsidighet i stor skala. Den har en arbetsvolym på 1000 m3 och väger 500 ton. SORALUCE PXG-W är konstruerad för att maximera produktiviteten genom förmåga att hantera fräsning och vridning i en enda uppsättning. Det ger högsta möjliga avkastning vid bearbetning av stora arbetsstycken med hög grad av teknisk komplexitet och gör det möjligt att bearbeta en rad olika former och storlekar.

Maskinen har den senaste tekniken och lösningarna som är innovativa inom det stora maskinsegmentet, såsom Vertical Ram Balance System (VRB), Table Balance System (TBS) och de senaste termiska kompensationsalgoritmerna som utvecklats av SORALUCE.
Den nya SORALUCE PXG-W är ett bra exempel på företagets förmåga att utveckla maskiner så att kunderna ska bli framgångsrika och att arbeta i nära samverkan med dem under maskinernas hela livslängd.

På EMO 2017 presenterar SORALUCE dessutom en smart lösning för att bryta långa spånor som underlättar borttagning av spånor, vilket minskar maskinens driftstopp och säkerställer kontinuerlig produktion.

SORALUCE
SORALUCE är ett europeiskt företag med stor erfarenhet och gott rykte bland sina kunder för dess produkters kvalitet, pålitlighet, höga prestanda, mångsidighet och avancerade teknologi, som alltid utvecklats för att förbättra effektiviteten och produktiviteten. Detta styrks av att över 2500 maskiner har sålts, nästan hälften av dem till den mycket krävande marknaden i Tyskland, och under åren har det visat sig att 80 % av kunderna sedan köpt ytterligare maskiner från SORALUCE.

SORALUCE är en del utav DANOBATGROUP, maskindivisionen hos MONDRAGON Corporation som är en av Europas viktigaste koncerner. Med nästan tjugo förstklassiga tillverkningsanläggningar i Spanien, Tyskland, Storbritannien och USA samt deras egna R & D-centrum med 120 ingenjörer och 24 anställda med doktorsexamen. DANOBATGROUP möter kundernas behov med de mest konkurrenskraftiga, omfattande och tekniskt avancerade produkterna på marknaden. Med en arbetsstyrka på 1300 personer hade företaget en omsättning på ca 269 miljoner EUR under 2015, vilket gav möjlighet till stora investeringar i forskning, utveckling och innovation, som utgjorde 8 % av omsättningen.

För mer information kontakta:
Pierre Huss (Försäljningschef, Stenbergs)
Tel: 0730-399 757
pierre.huss@stenbergs.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here