AP&T fortsätter att ligga i framkant när det gäller produktionslösningar som ger den metallformande industrin förutsättningar att tillverka allt lättare, säkrare och energieffektivare produkter.

På Elmia Plåt ger AP&T, som nyligen levererade sin hundrade presshärdningslinje för tillverkning av bildelar, en inblick i den senaste utvecklingen på området. Ett exempel är sensorbaserad processtyrning, som ger helt nya möjligheter att skräddarsy detaljegenskaper. Dessutom presenteras företagets världsunika lösning för tillverkning av komplext formade bildelar i höghållfast aluminium. En innovation som kan bidra till betydande viktbesparingar och som belönats med både Altair Enlighten Award och SIQ Quality Innovation Award.

I AP&T:s totalerbjudande ingår också kompletta produktionslösningar för till exempel takavvattningssystem, värmeväxlarplattor, ventilationsdetaljer och andra produkter.

AP&T kommer finnas i hall A, monter 00:12.

Läs mer om Elmia Plåt här:
www.elmia.se/plat/

AP&T utvecklar, tillverkar och marknadsför produktionslösningar för metallformning, med automation, pressar, verktyg samt tillhörande eftermarknadstjänster. Företaget har cirka 450 anställda, egna anläggningar i Sverige och Italien och en global organisation för försäljning och service. Huvudkontoret är beläget i Ulricehamn.
aptgroup.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here