Chuckcenter AB i Ängelholm har sedan 1979 sålt hållande verktyg och tillbehör för skärande bearbetning i Sverige, Norden och Baltikum. Man har nu utökat sitt sortiment med att från och med den 1 november erbjuda hela sortimentet från Italienska Losma som tillverkar reningsutrustning för oljedimma, damm och svetsutsug, rening/hantering av skärvätskor i både singel och centralsystem.

Losma har sin bas i Bergamo i norra Italien, där man både konstruerar och tillverkar sina produkter, tillverkning sker även i både USA och Indien för dessa marknader. Företaget är representerat med försäljningskontor i hela världen.

Bland deras välkända produkter för oljedimavskiljning och damm/svetsutsug, hittar vi bl. a Darwin, Galileo, Aspiro, Icarus och Pascal som är så kallad singelsystem som monteras direkt på varje maskin som har luftflöden från 600 m3/h till 3000 m37h.

Vill man koppla på flera maskiner på samma system är det Argos som gäller med luftflöden från 3 000 m3/h till 15 000 m3/h.

På skärvätskesidan återfinns produkter såsom bandpappersfilter för både singel och centralsystem, skärvätskekylare, magnetfilter, skimmers och mycket mer.

För mer info kontakta Chuckcenter tel. 0431-44 80 65 eller på www.chuckcenter.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here