Ny webbutik från Kyocera

Kyocera lanserar en ny och användarvänlig hemsida med tillhörande webbutik där kunderna kan köpa ett komplett sortiment av skärande verktyg till metallindustrin samt mätverktyg.

– Det är vårt mål att minska dina kostnader genom att leverera de rätta standardverktygen, administrera verktyg och tillverka specialverktyg. Därför ska den nya hemsidan både göra det enkelt för kunderna att hitta information om verktygslösningar och tjänster och samtidigt kunna köpa produkterna, säger marknadskoordinator Anders Lindau.

Enkelt att hitta rätt produkt
Med hjälp av olika sorteringsmöjligheter kan kunden snabbt hitta rätt produkt. Man kan till exempel sortera på diameter, verktygsmaterial, arbetsmaterial, beläggning, nyttolängd o.s.v.

Leveranstider, priser, favoriter o.s.v.
När kunden är inloggad i webbutiken kan man dessutom se lager och leveransstatus, egna priser, etc. Det är möjligt att göra listor över sina egna favoritprodukter, se tidigare order och tidigare köpta produkter, direkt återbeställa tidigare köpta produkter, intyg, etc.
Vad det gäller mätverktyg kan kunden välja att få produkten kalibrerad med färgkod och id. nummer.

Kunderna har varit med
– Vi har under vägen frågat kunder om råd och de har fått testa att olika lösningar fungerat optimalt. Det är en av anledningarna till att webblösningen blivit lätt att navigera i. Speciellt har vi valt bra bilder som gör det snabbt att hitta rätt produkt, säger Anders Lindau.
Från starten finns det mer än 50.000 artiklar i Kyocera butik, och det kommer löpande fler.

Välkommen in på www.kyocera-unimerco.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here