AQ Segerström & Svensson AB i Eskilstuna har installerat ett SERVOPRESSE Valsmatarverk på en befintlig SMV excenterpress. Valsmataren med kapacitet att hantera banddimensioner 400 x 4 mm installerades av Olsons och inkluderar komplett programverk och motoriserad vinkelhylla.
ORTIC AB i Borlänge har beställt en ZANI Presslinje för integrering i en profileringslinje. Presslinjen består av en 160 tons 4-pelarpress utrustad med SERVOPRESSE bandanläggning med dubbelhaspel. Anläggningen styrs och övervakas av FLEXI PRESSLINE, ett centralt styrsystem utvecklat av Olsons Maskinservice.

AD TRÄ AB i Växjö har installerat en SANGIACOMO 250 tons presslinje utrustad med TOMAC (Taiwan) bandanläggning med dubbelhaspel. Anläggningen, som färdigställts i Olsons fabrik i Vingåker, är utrustad med FLEXI PRESSLINE för central programmering.AD Trä 250T

ESAB AB i Laxå har beställt en STENHÖJ produktionspress modell TE100M med presskraft 100 ton. Maskinen ska integreras i svetscell.
Stenhöj TE-100

OGELAND SYSTEM AS i Norge har installerat en CHINFONG excenterpress modell OCP-160. Pressen är utrustad med presstyrning FLEXI III-V, för automatpressar.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here