Då Hans Jigbäck efter 39 år på Ravema går i pension kommer han att ersättas av Per Selskog. Per kommer senast från Mastec, ett tillverkande företag som omsätter ca. 800 MSEK och som erbjuder komponenter inom skärande bearbetning i metall och plast samt avancerad plåtbearbetning och svetsning, där har han sedan 10 år arbetat som koncernens globala Sälj-och Marknadschef.

Per tog sin civilingenjörsexamen i Maskinteknik och Produktionsstyrning på Linköpings Tekniska Högskola, redan under studietiden var tillverkning en viktig del där Per arbetade på en mekanisk firma blandat med studierna. Per har arbetat med affärer inom olika områden mer eller mindre hela sin karriär, han har bl.a. haft ansvar inom internationellt inköp på Saab-gruppen men har sedan dess gått över helt till försäljning, sedan 2008 haft hela ansvaret för Masteckoncernens totala försäljning och marknadsarbete och har även suttit med i koncernledningen. Per är 44 år, gift och bor i Jönköping och är en sportintresserad person med en aktiv fritid, på senare tid mycket inom löpning och triathlon.

Per kommer ansvara för maskinförsäljningen i Sverige och Norge där Mazak är huvudleverantör tillsammans med tillhörande produktionstekniska lösningar, utrustning och automation. Per tillträder sin nya tjänst hos Ravema i januari 2018.

För mer information eller frågor, vänligen kontakta: Tedh Andersson, Marknadskoordinator, Ravema på: 0370-488 23 alt. tean@ravema.se

Ravema levererar högpresterande verktygsmaskiner, mätmaskiner, kringutrustning, service, verktyg och industriförnödenheter och är marknadsledande i både Sverige och Norge. Ravema grundades redan 1912 och har genom sin långa marknadsnärvaro, höga tekniska kompetens och agenturer för världsledande leverantörer byggt ett starkt varumärke. Ravema’s huvudkontor ligger i Värnamo, strategiskt placerat mitt i södra Sverige där också företagets unika Teknikcenter (ca 4 000 m2) finns med utställning av maskinnyheter och övriga produkter året om, norska Ravema AS har sitt kontor i Drammen med filial/ Democenter i Stavanger. I Finland ligger kontoret i Tammerfors och där levererar Ravema framförallt verktyg och industriförnödenheter men också mätmaskiner. Ravema har cirka 120 anställda.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here