Många företag känner till utmaningen med tillverkning av små seriestorlekar i många varierande material. Vid små serier är det inte lönsamt att investera i verktyg ämnat till ett specifikt material eller en specifik detalj.

Colly Verkstadsteknik har gjort det lätt att välja den rätta lösningen, som sparar både tid och pengar, då man letar efter vändskär i hårdmetall för svarvning i stål, rostfritt, gjutjärn, superlegeringar (HRSA) och aluminium.
Vi har i Easy Selection-katalogen valt ut de mest universella hårdmetallsorterna och beläggningar från Mitsubishi som kommer att lösa de allra flesta uppgifter och utmaningar som kunden ställs inför, säger Conny Erixon produktchef för Mitsubishi Materials hos Colly Verkstadsteknik. Det är våra mest populära och beprövade vändskär, som vi har stor erfarenhet av. Vi känner därför kvaliteten och vet att vi kan garantera dig en mer flexibel lösning utan att det för den skull går ut över din produktivitet.
Förutom enkelheten att välja rätt sort och brytare, är katalogen kompletterad med skärdatarekommendationer så att maskinoperatören snabbt och enkelt kommer igång med sitt arbete och därmed ökar produktiviteten hos de mindre och medelstora verkstäderna som är ute efter minimala ställtider. En bonus för användaren an Easy Selection är också att lagerhållningen på den egna verkstaden kan hållas till ett minimum då svarvskären i katalogen klarar de flesta förekommande operationer.
Då det samtidigt är våra mest sålda vändskär så har vi dessutom möjlighet att leverera Mitsubishis toppkvalitet till riktigt förnuftiga priser och vi bistår gärna med en katalog till de som önskar, avslutar Conny Erixon.

För mer information kontakta Colly Verkstadsteknik AB, 08-703 01 00, www.collyverkstadsteknik.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here