Det innovativa företaget Conveyor 22 AB presenterar nu äntligen

De ultrakompakta Skaktransportörerna ECS-141 och Clean Line 141.

Efterfrågad storlek

Kunderna efterfrågar små kompakta elektriska skaktransportörer, säger Anne-Maj Öström, VD på Conveyor 22 AB.
I många verktyg är utrymmet för en transportör maximalt 50 mm. Conveyor 22:s nya elektriska transportörer med sin höjd på 47 mm installeras direkt i verktyget och skadlig oljedimma från tryckluftsdrivna transportörer undviks.
De nyutvecklade transportörerna är 305 mm långa, 128 mm breda och 47 mm höga. Kompaktheten är världsunik för elektriska skaktransportörer.

Ny teknik för nya och gamla branscher

Skaktransportörer har länge används inom pressindustrin. Conveyor 22:s elektriska skaktransportörer är utsläppsfria och skadar varken arbetsmiljö eller de transporterade detaljerna. Alla branscher som flyttar fast material får nu tillgång till ett mycket tillförlitligt och kostnadseffektivt alternativ.
Modellen Clean Line 141 har dessutom IP-klass 66 vilket gör den anpassad för både livsmedels- och läkemedelsindustrin. Skaktransportörens raka linjära rörelse flyttar produkten skonsamt och tyst utan aggressiva vibrationer.
Underhåll behövs inte och den ränna som monteras på transportören är både slitstark och lätt att variera beroende på vad som skall transporteras. Det är enkelt att separera stora detaljer från små. Fördelning, spridning och placering av detaljer till plockrobotar är effektiv och allt detta görs med en enda ränna – enklare och mer ekonomiskt kan det inte bli.

Ny världsstandard

Det svenska företaget Conveyor 22 AB startades 2012 och har som målsättning att sätta en ny världsstandard för processförflyttning av fast material.
Vi konstruerar och tillverkar patenterade förstklassiga kvalitetsprodukter med inbyggd övervakning och en driftsäkerhet i särklass, säger konstruktören och produktutvecklaren Lars Sandberg.
Ford Motor Company i USA har redan ECS-121 i sin produktion där de kör ut miljontals detaljer årligen, berättar Lars.
Med de nya modellerna ECS-141 och Clean Line 141 ökas vår exportpotential ytterligare, tillägger Anne-Maj, och i samarbete med Business Sweden tar vi även steget ner till Europeiska marknaden.
Framtiden ser ljus ut med en ny ren teknik för nya marknader!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here